Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden, Affiliate Marketing & Disclaimer

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn kort en krachtig. Ze worden hier duidelijk genoemd.

Definities: Partner; partij waarmee deze10.nl afspraken heeft omtrent affiliate marketing | Consument; diegene (privé of zakelijk) die over gaat tot een aankoop op de site van een partner | Affiliate Marketing; zie omschrijving volgende kopje

Affiliate Marketing

Op Deze10.nl wordt gebruik gemaakt van Affiliate Marketing links. Dit zijn linkjes (verwijzingen) naar andere sites van partners. Wanneer de consument op een linkje klikt en via de site van de partner besluit een aankoop te doen, krijgt Deze10.nl hiervoor een vergoeding. Deze vergoeding wordt door de partner betaald. De consument rekent gewoon het bedrag af wat hij/zij in de webshop heeft gezien voor het bestelde item. Er worden de consument hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Wanneer de consument een aankoop heeft gedaan bij een partner, dient de consument ook te allen tijde contact op te nemen met de partner voor alle vragen en/of opmerkingen over de aankoop. Deze10.nl is geen partij in de overeenkomst tussen partner en consument.

Disclaimer

De teksten en afbeeldingen op Deze10.nl worden met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Omdat pagina’s, wanneer ze eenmaal gemaakt zijn, periodiek geüpdate worden kan het voorkomen dat informatie verouderd is. De informatie op de site van de partner (zie Affiliate Marketing) is altijd leidend.

Deze10.nl zal producten of diensten nooit adviseren. De consument dient zelf de overweging te maken of het product of de dienst bij hem/haar past en of hij/zij de financiële middelen hiervoor heeft.

Bij gezondheidsproducten is het altijd aan te raden eerst contact te hebben met een arts.

Wie is Deze10.nl

Deze10.nl is een website van @Quest WebDesign (kvk 09119685 | www.atquest.nl) én Jooren.Marketing (kvk 61774529 | www.jooren.marketing).

Algemene Voorwaarden, Affiliate Marketing & Disclaimer | Deze10.nl | versie: 27 april 2021 | Download als PDF |

Scroll naar boven